Residència Mare Nostrum Covid-19 Free

El dijous 11 de març es compleix un any des que l’OMS declarés la propagació desenfrenada de l’misteriós nou coronavirus. Un virus que canviaria per complet la nostra forma de treballar i relacionar-nos i que ens faria valorar una abraçada o un petó d’un ésser estimat.

En Mare Nostrum ens sentim privilegiats de no haver tingut cap cas de COVID-19 fins a dia d’avui.

Això s’ha aconseguit gràcies a l’esforç de professionals, residents i familiars, que en tot moment han comprès la situació i han respectat les normes establertes per la direcció de centre. Tot esforç, té la seva recompensa i la nostra recompensa és més que evident.

residencia-mare-nostrum-covid-free

Des Mare Nostrum agraïm als familiars la vostra col·laboració i suport en aquesta etapa tan complicada.

Per la nostra part, hem tingut la gran sort de poder disposar en tot moment d’EPI (equips de protecció individual), com guants, màscares, davantals, pantalles de protecció i tot el necessari per evitar contagis. A més tots els professionalshem seguit un control setmanal i exhaustiu amb proves PCR i Test Antígens Ràpid (TAR) i la vigilància de possibles símptomes.

També volem agrair totes aquelles donacionsque ens va fer gent de poble, que volia aportar el seu granet de sorra a la lluita. Gràcies per aquestes màscares de tela tan xules!

Molt ànim a totes aquelles famílies que han perdut algun ésser estimat durant aquest dur camí.

#TotAniràBé

Deixa un comentari