Cuidem de la nostra gent gran

Dilluns a Divendres de 10h a 18h

Sobre nosaltres

Conegui qui som

Residència i Centre de Dia per a la tercera edat

Ubicada en el Masnou (Barcelona)

Mare Nostrum és una residència geriàtrica situada a la zona de Maresme, col·laboradora amb el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya des de l’any 2000. Situada a la població del Masnou, a 19 quilòmetres de Barcelona, ​​en una casa modernista que ha estat adaptada per oferir tots els serveis que es requereixen per a l’atenció durant el procés d’envelliment.

Som una residència amb més de 30 anys d’experiència en la cura de la gent gran. Treballem per oferir la màxima qualitat de vida als nostres residents, des d’una atenció integral, familiar i individualitzada en un entorn únic a 2ª línia de mar.

A Mare Nostrum volem que els nostres clients es trobin en un entorn confortable i acollidor dotat de tots els elements tècnics i humans necessaris per a cobrir totes les necessitats.

La Residència Mare Nostrum és l'opció correcta

Per què escollir-nos?

1

Cura i atenció

Els nostres serveis de fisioteràpia, medicina, infermeria i teràpies garanteixen que els nostres residents reben el més complet nivell de cures.

2

Disponibilitat 24/7

Ja sigui sobre els nostres serveis i instal.lacions, el procés d’admissió o preguntes sobre el centre, estem disponibles per respondre qualsevol dubte que pugui tenir respecte a la nostra residència

3

Qualitat de vida

Tenim gran varietat d’activitats socials, recreatives i religioses dins del nostre entorn únic, alegre i lluminós, que permeten als residents gaudir de la seva estada.

Els nostres valors

Cura i atenció

Estem compromesos amb els residents i els seus familiars. Treballem incondicionalment perquè els nostres grans tinguin les cures i atenció que necessiten.

Comunicació

Promovem la comunicació entre els nostres professionals, els residents i els familiars, perquè l’atenció i cura siguin el més personals possible.

Respecte

Som una residència familiar, en la qual el respecte és un pilar fonamental.

Profesionalitat

Tots els nostres treballadors estan altament qualificats per a l’atenció i cura dels nostres grans, sent cada necessitat atesa pel professional expert en aquest àmbit

Atenció

Oferim una atenció completament personalitzada a cadascun dels nostres majors. Conocemos sus necesidades concretas, y enfocamos nuestra atención a dichas necesidades

Testimonis

Opinions dels nostres residents i familiars

Super agradecida por como ha estado mi madre. Son una gran familia, inmejorables personas. Os quiero.

Catalina Marín

Catalina Marín

RESEÑA EN FACEBOOK

Excelente residencia, con grandes profesionales al servicio de los mayores

Montse Romero

Montse Romero

Reseña en Google

Excelente residencia, trato familiar, han tenido mucho control en la pandemia.
Muy agradecida.por el trato hacia mi madre.
Muy recomendable.

Graciela Fernández

Graciela Fernández

Reseña en Google