Cuidem de la nostra gent gran

Dilluns a Divendres de 10h a 18h

Qui som?

Som professionals en la cura i atenció dels nostres majors

Mare Nostrum és una residència geriàtrica situada a la zona del Maresme, col·laboradora amb el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya des del any 2000. Situada a la població del Masnou, a 19 quilòmetres de Barcelona, ​​en una casa modernista que ha estat adaptada per oferir tots els serveis que es requereixen per a l’atenció durant el procés d’envelliment.

Som una residència amb més de 30 anys d’experiència en la cura de la gent gran . Treballem per oferir la màxima qualitat de vida als nostres residents, des d’una atenció integral, familiar i individualitzada en un entorn únic a 2ª línia de mar.

Els nostres serveis

Què oferim?
Cuina pròpia

Disposem de cuina pròpia amb aliments frescos i de temporada.

MÉS
Teràpia ocupacional

Tenim l’objectiu d’aconseguir la màxima independència possible mitjançant la participació en les activitats de la vida diària.

MÉS
Treballador social

Disposem d’un professional que s’encarrega d’intervenir entre la persona gran i el seu entorn, tant social, familiar com comunitari.

MÉS
Animació sociocultural

Treballem sobre les diferents àrees: cognitiva i funcional. Es realitzen tallers de psicomotricitat, memòria, manualitats i labors.

MÉS
Infermeria
MÉS
Infermeria

Realitzem la valoració integral i sistemàtica de salut de el resident.

MÉS
Fisioteràpia

Tenim com a objectiu mantenir i millorar l’estat físic general, amb exercicis de manteniment individualitzats o en grup.

MÉS
Psicologia i psicogeriatria

Ens ocupem de la salut mental i emocional de les persones d’edat avançada.

MÉS
Medicina
MÉS
Medicina

Disposem de metge propi, amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la geriatria

MÉS

Residència i Centre de día

Oferim serveis de curta, mitjana i llarga estada, així com servei de Centre de dia

La millor cura

Perquè escollir-nos?
 1. Comoditat

  A la nostra residència Mare Nostrum volem que els nostres residents es trobin en un entorn confortable i acollidor dotat de tots els elements tècnics i humans necessaris per cobrir totes les seves necessitats .

 2. Professionalitat

  Tant el servei de residència , com el de centre de dia inclouen professionals qualificats en els àmbits de Medicina , Infermeria , Psicologia i Fisioteràpia , entre d’altres. Experiència Més de 30 anys d’experiència en la cura de la gent gran ens avalen. Treballem per oferir la màxima qualitat de vida als nostres residents, des d’una atenció integral, familiar i individualitzada .

 3. Experiència

  Més de 30 anys d’experiència en la cura de la gent gran ens avalen. Treballem per oferir la màxima qualitat de vida als nostres residents, des d’una atenció integral, familiar i individualitzada .

Centro vacunado contra COVID-19. Residencia y centro de día Mare Nostrum, el Masnou ( Barcelona )
Informació important

Informació important COVID19

Som un centre vacunat contra la COVID-19, tant residents com a treballadors. Des de Mare Nostrum gestionem la vacunació dels nous ingressos.Som una residència verda des del començament de la pandèmia. Comptem amb el pla de contingència aprovat pel Departament de Salut de Catalunya.
Pregunta'ns

Sobre la nostra residència

30 anys d'experiència en la cura dels nostres grans
Residència i Centre de Dia per a gent gran amb més de 30 anys d'experiència al sector.

Mare Nostrum és una residència geriàtrica situada a la zona de Maresme, col·laboradora amb el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya des de l’any 2000.

Situada a la població del Masnou, a 19 quilòmetres de Barcelona, ​​en una casa modernista que ha estat adaptada per oferir tots els serveis que es requereixen per a l’atenció durant el procés d’envelliment.

``La cura dels nostres grans és una tasca d'amor i requereix grans professionals``

Som una residència amb més de 30 anys d’experiència en la cura de la gent gran. Treballem per oferir la màxima qualitat de vida als nostres residents, des d’una atenció integral, familiar i individualitzada en un entorn únic a 2ª línia de mar.

En Mare Nostrum volem que els nostres clients es trobin en un entorn confortable i acollidor dotat de tots els elements tècnics i humans necessaris per cobrir totes les seves necessitats.

Serveis de Residència i de Centre de dia

Disposem de 24 places, públiques i privades, en habitacions individuals i dobles, totes exteriors i amb cambra bany.

Comptem amb unitats de convivència específica adaptades a cada tipologia de resident, que permeten oferir una atenció personalitzada, especialment a aquelles persones que pateixen deteriorament cognitiu, com la demència o malaltia d’Alzheimer.

Tant el servei de residència com el de centre de dia inclouen tot el necessari per al benestar dels nostres majors

EL NOSTRE EQUIP

 • Metge geriatra
 • Infermeres
 • Auxiliars de geriatria
 • Fisioterapeutes
 • Psicòloga
 • Treballador social
 • Educadora social

Testimonis

Opinions dels nostres residents i familiars

Mi abuela estuvo 3 años y estamos muy contentos. Auxiliares profesionales y cariñosas, cocina estupenda, servicio médico y enfermería muy competente.
Sin duda una residencia muy recomendable.

Marta Lopez

Marta Lopez

Reseña en Google

Excelente residencia, trato familiar, han tenido mucho control en la pandemia.
Muy agradecida.por el trato hacia mi madre.
Muy recomendable.

Graciela Fernández

Graciela Fernández

Reseña en Google

Excelente residencia, con grandes profesionales al servicio de los mayores

Montse Romero

Montse Romero

Reseña en Google

Super agradecida por como ha estado mi madre. Son una gran familia, inmejorables personas. Os quiero.

Catalina Marín

Catalina Marín

RESEÑA EN FACEBOOK

Les nostres darreres notícies

Consulta les nostres entrades del blog
Mare Nostrum us desitja Bones Festes!

Des de la Residència Mare Nostrum, us desitjem el millor per aquestes dates i que poguem seguir compartint aquests moments amb els nostres éssers estimats. Gràcies per tot el que hem compartit aquest any i per seguir formant part de…

Tallers d’estiu a Mare Nostrum

Aquestes són algunes de les manualitats que han elaborat els residents aquest estiu. Amb aquestes activitats, es fomenta la creativitat, l’atenció, la motricitat fina i la concentració. Són uns artistes!

La Diada de Sant Jordi a la residència Mare Nostrum

La diada de Sant Jordi l’hem celebrat regalant roses i punts de llibre que han estat fent els residents i amb tallers de lectura.

Contacti amb nosaltres

Té algun dubte? Aquí ens podrà trobar